Актрисата Албена Михова е известна като кралицата на купона и вечно усмиханата

...
Актрисата Албена Михова е известна като кралицата на купона и вечно усмиханата
Коментари Харесай

Жестока драма предобърнала живота на Албена Михова! Загубила майка си едва на 13, а само две години след това…

Актрисата  Албена Михова  е известна като кралицата на купона и постоянно усмиханата дама. Това обаче е единствено фасада, зад която прикрива огромната драма, през която е предходна в живота си.

Още като тийнейджърка русокоската губи и двамата си родители. Майка й умира, когато тя е на 13 година, а единствено след 2 години умира и татко й.

Тогава грижите за Албена поемат нейните съседи. Благодарение на жеста на тези хора тя съумява да стане пълновръстен член на обществото.

Полека-лека Алби се научава да готви, да чисти, да прави домакинската работа. Тя даже съумява да запише висше обучение и да го приключи.

Сдобива се с специалност учителка в детска градина. Работи единствено едно лято там, след което взема решение, че заслужава нещо по-интересно и кандидатства във ВИТИЗ.

И до през днешния ден актрисата е удовлетворена от избора си, само че е уверена, че татко й нямало да поддържа това нейно решение. Той не желал тя да става актриса, макар че е бил артист, както и майка й.

В момента Албена Михова има мъж до себе си и не го крие. Не желае обаче да споделя повече неща за него, с цел да не скапва връзките посред им.

Идеалният мъж за актрисата е занимателен, свестен и да не се състезава с нея, да желае да върви на почивки, не е наложително да е богат. Това тя показа пред Мон Дьо в „ Събуди се “ по Нова телевизия.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР